Workshops en clinics

Deze workshops en clinics bieden wij aan i.s.m. onze partners.
Wil je alleen één van onderstaande activiteiten boeken, zonder de strandactiviteiten van Strandsport Zeeland? Neem dan rechtstreeks contact op met de samenwerkingspartner die vermeld staat op de pagina van de activiteit.

Workshops en clinics zijn activiteiten die ongeveer een uur duren, waarbij in kleinere groepen wordt gewerkt. Ideaal als je met een kleine groep bent voor een vergaderbreak of als onderdeel van een groot keuzeprogramma.

Naast onze eigen clinics (beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, sand art) bieden wij onderstaande aan i.s.m. onze vaste aanbieders.

De meeste van deze activiteiten worden door onze partners onder de huidige maatregelen wel aangeboden. Of de activiteit geschikt is voor jouw groep hangt ook af van de leeftijd van de deelnemers, de locatie en de mate waarin de 1,5 meter onderlinge afstand gehouden kan worden. Meer informatie kun je opvragen bij de partners die onder elke activiteit vermeld staan.

Wil je graag weten wat bij jouw groep of programma past, in combinatie met onze strandactiviteiten? Laat ons met je meedenken en vraag meteen advies aan!