Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Super Clinic door Beachvolleybal Team Nederland

Weet je nog dat het EK Beachvolleybal U22 begin juni gehouden zou worden in Vlissingen? Dat ging dus niet door vanwege Corona, maar: er komt nog iets heel moois voor jou als (beach)volleyballer naar Zeeland!

In samenwerking met Volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland en Strandsport Zeeland organiseert Beachvolleybal Team Nederland een Super Clinic op het strand van Westenschouwen. De topspelers Christiaan Varenhorst, Steven van de Velde èn Yorick de Groot naar Zeeland!

Vanwege deze bijzondere tijd moet je je aanmelden voor deze Super Clinic. Alleen met deze aanmelding kun je deelnemen! En: vol = vol!

Datum: dinsdag 11 augustus 2020
Doelgroep: alle beachvolleybalfans in Zeeland
Tijd: 18.30 - 20.30 uur: Hoeveel groepen er gemaakt worden, hangt af van het aantal aanmeldingen. Er is ruimte voor 2 groepen, die dan zullen starten om 18.30 en om 19.30 uur. De indeling van de groepen is afhankelijk van het aantal aanmeldingen in totaal en per leeftijdsgroep. Deze indeling wordt uiterlijk zaterdag 8 augustus bekend gemaakt via e-mail.
Locatie:
strand van Westenschouwen, Kraaijensteinweg (betaald parkeren), Burgh-Haamstede
Uiterste aanmelddatum: woensdag 5 augustus 2020

De spelregels:

  • heb je verkoudheidsklachten of ben je ziek, blijf dan thuis en meld je via de telefoon of app af bij Henriëtte Swartjes op 06-28618623
  • kom maximaal 5 minuten voor aanvang bij de velden staan
  • zorg dat je voor en na de clinic 1,5 meter afstand houdt van anderen als je ouder dan 18 jaar bent. Doe je dit niet, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de consequenties.
  • neem zelf mee: ontsmettingsmiddel, genoeg drinken, voldoende (warme) kleding, zonnebril, tas om je spullen droog te houden (wij zorgen niet voor een beschuttingsplaats), evt. een handdoek
  • afhankelijk van de weersomstandigheden of aantal aanmeldingen kan besloten worden dat de clinic niet door kan gaan.

Je gegevens worden alleen gebruikt om je te informeren m.b.t. deze clinic.

Informatie Super Clinic Beachvolleybal Team Nederland