Referenties

Met veel plezier en enthousiasme hebben we al veel verschillende opdrachtgevers een samenbindend bedrijfsuitje, leerzame introductiedag, ontspannende vergaderbreak, teambuilding met impact of uitdagende sportdag kunnen geven. Graag laten we hen aan het woord over ons, omdat zij het beste kunnen weergeven, waarom zij hun vertrouwen hebben gegeven aan Strandsport Zeeland.

Passie & enthousiasme

"Met jouw enthousiasme krijg jij het voor elkaar dat mensen JA zeggen tegen een activiteit waar ze normaal gesproken een hekel aan hebben en er niet eens aan zouden beginnen. Jouw enthousiasme = jouw kracht."

Ramona van Zweden
Presentatiecoach voor ondernemers, onderwijs & overheid | dagvoorzitter | online & tv presentatrice

Heeft bijgedragen aan de samenwerking in de groep

"Met een groep van 78 personen hebben we een hele leuke dag gehad aan het strand van Vlissingen. Keuzeprogramma voor Zeeuwse Meerkamp (actief op eigen niveau) of Mountainbiken (actief) was prima. Collega's waren erg positief. Heeft bijgedragen aan de samenwerking in de groep. Alles is volgens afspraak prima geregeld. Enthousiast contact met Strandsport Zeeland.
De tip gekregen voor horeca: Restaurant Pier 7 was perfect.  Achteraf zijn ook foto's en fimpjes gedeeld, wat leuk."

Rosina Vogelaar, docent, Insula College | Dordrecht

Prettige communicatie en geweldige organisatie

"Prettige communicatie en geweldige organisatie op het strand in Zeeland. Van tevoren werd goed meegedacht over een geschikte plek, activiteit en verdere invulling en ook ter plaatste was aan alles gedacht. Daarnaast kregen wij tijdens het beachvolleybal nuttige tips en kreeg iedereen een kans om de Zeeuwse prijs te winnen door de bewust gevarieerde verdeling van teams. Een aanrader!"

Ankje Vulto - belastingadviseur/consultant

Korte break is goede uitvinding

"De groep heeft van jullie activiteit genoten. Ze gaven aan het heel prettig (en noodzakelijk…) te vinden even uit de dagmeeting te stappen. Jullie aanbieding van een korte break is volgens ons een goede uitvinding. Wél lekker even eruit, bewegen en lachen en daarna nog even door."

Revant | Breda

Zeer positieve ervaring

"Wij zochten naar een organisatie die voor ons een dagvullend programma kon organiseren met eten in Vlissingen voor een bedrijfsuitje. Na zoeken op Google kwamen we Standsport Zeeland vrij snel tegen. Wij hebben de dienstverlening als zeer positief ervaren. Er zijn actief suggesties gedaan voor activiteiten vanuit Strandsport Zeeland en er werd meegedacht over het tijdschema. De activiteiten waren sportief, maar wel zo dat elke leeftijdsgroep mee kan komen. Al in al een geslaagde dag!"

TU Delft | Delft

Fijne dag beleefd

"Goede begeleiding en fijne dag beleefd met Strandsport Zeeland."

Marijke Fix | Gemeente Vlissingen

Onvergetelijke belevenis

"De Kombinatie van strand, zee, buiten, zon (wind) en de profi`s van Strandsport Zeeland maken een teamevent tot een onvergetelijke belevenis. "

André Vogelaar | contactpersoon groepsevement met 6 verschillende nationaliteiten

Neemt alles uit handen

"Professionele organisatie, die alles voor je uit handen neemt en zorgt voor een heel gezellig en geslaagd personeelsuitje!"

DELTA Energie| Middelburg

Persoonlijke en bijzonder behulpzame benadering

"We hebben 3 beach volleybal sets gehuurd. Het was een superleuke activiteit en niet in de laatste plaats omdat we zulke goede hulp kregen van Strandsport Zeeland. De sets waren tiptop, de instructies super duidelijk en we hebben een hele leuke middag gehad!
Strandsport Zeeland is een zeer professionele organisatie met een persoonlijke en bijzonder behulpzame benadering naar haar klanten. Materiaal goed verzorgd, komen hun afspraken 100% na."

Marianne Cieraad | contactpersoon vrienden-familieweekend

Ze kunnen ter plekke inschatten wat "de groep" nodig heeft en daar flexibel mee omgaan

"Professionele mensen die er voor zorgen dat er een stukje teambuilding plaats vindt in een ontspannen en humoristisch sfeer. "

Gérard Massar, Directeur Basisschool Armhoefse Akker, Xpect Primair | Tilburg

Strandsport toernooi is echt een aanrader!

"Strandsport Zeeland heeft ons team een fantastische, sportieve, leuke en goed georganiseerde middag bezorgd! Wij hebben enorm genoten. Als je met een sportieve groep bent is het echt een aanrader om het strandsport toernooi te doen."

Simon van Opstal, eigenaar/fysiotherapeut, Stimulus Fysiotherapie | Bergen op Zoom

Een gezellig middag waar wij met een lach op terug kijken

"Wij wilden een actieve activiteit waar verschillende doelgroepen aan konden deel nemen. Als snel kwamen wij uit bij Strandsport Zeeland. Ondanks de wind op het strand hebben wij een gezellige en actieve middag boerengolf gehad."

Eeke de Bruijne, secretaresse regio Scheldemonden, Nederlands Loodswezen B.V. | Vlissingen

Vol enthousiasme en zeer professioneel

"Strandsport Zeeland heeft een mooie en geslaagde alternatieve schoolreis voor ons kunnen organiseren. De kinderen hebben genoten op het strand en daarbij heerlijk gesport en kennisgemaakt met diverse spelen. De organisatie en het contact met Henriette verliepen top. "

Sabina Meijer, leerkracht, Archipelschool Magistraal | Middelburg

Het enthousiasme straalde me toe

"Prima georganiseerd. Fijne samenwerking. Plezierig om mee te beleven. Gericht om de groep te verbinden."

Corien Traas, managementassistent, dr. C. Steenblokschool | Goes

Badkoerier

Buiten geeft positieve boost

"Strandsport biedt verschillende activiteiten aan en denkt met je mee om er iets leuks van te maken. De begeleiding is enthousiast en flexibel. Met elkaar (in ons geval ons gezin) ben je lekker buiten bezig wat een enorm positieve boost geeft!"

Marlies Bol

Ik voelde me fijn ontzorgd

"Voor ons event in Vlissingen dachten Henriëtte en Adam mee om een programma op het strand te creëren dat volledig aansloot bij het thema van dit event. Het was even zoeken naar de juiste invulling, maar er stond uiteindelijk een mooi driedelig programma! Henriëtte bedacht tevens een goed slechtweerscenario, waar we uiteindelijk geen gebruik van hoefden te maken. Fijne begeleiding en instructies op de dag zelf, ik voelde me hierin fijn ontzorgd!"

Anneke van 't Land, Project Lead & Event Design, Events2be | Woudenberg

Professionele partij die meedenkt met wat de klant wil

"Strandsport Zeeland is een professionele partij die meedenkt met wat de klant wil zowel op het gebied van de activiteiten, locatie als de doelstelling."

Marije Halstein, secretaresse, Conclusion Implementation B.V. | Nieuwegein

Betrokken en professioneel

"Betrokken en professionele begeleiding van de activiteiten."

Jolanda Kasse, docent Verpleegkunde, HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

Meedenken is een grote kracht

"Al jaren werken we met veel plezier samen met Strandsport Zeeland. Het meedenken om onze introductiedagen voor de vierde klas leerlingen tot een succes te maken is een grote kracht van Henriëtte. Zon, zee, strand, sporten de leerlingen/mentoren en vrolijke gezichten is het mooiste resultaat van deze samenwerking."

Sander Goedee, Voorzitter Vakgroep Bewegingsonderwijs, Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap | Middelburg

Ons team heeft een topdag gehad

"Henriëtte van Strandsport Zeeland denkt mee in de wensen rond de invulling van het evenement. Ze brengt goede bruikbare suggesties in en zorgt er voor dat iedereen kan meedoen. De kwaliteit van uitvoering van het evenement is zeer goed, ons team heeft een topdag gehad."

John Behrens, Adviseur zorg en bedrijfszorg, CZ | Goes

Everybody had a great time

"Setting the team spirit, and set an sportive and challenging informal environment to experience our own values.*Winning Spirit *Be Empowered *Remain Motivated *Act with Integrity *Show Respect *Driven by Passion. Everybody had a great time, and was in it to win it!"

Marieke en Chico, Ricoh International | Amstelveen

Strakke beachvolleybalvelden

"Al jaren organiseren wij de Zanddagen in Zoutelande. Tijdens deze sportieve activiteiten kunnen wij altijd rekenen op Strandsport Zeeland, en hebben een hele prettige samenwerking met hen. Zij zorgen o.a. voor het uitzetten van de velden voor de beachvoetvolley, twee dagen lang liggen deze velden er strak bij."

M. Janse, Eetcafé - Bar de Babbel Zoutelande | Organisator van de Zanddagen in Zoutelande

Plezierige begeleiding met beoogd resultaat voor de klant

"Janse & Janse werkt graag samen met Strandsport Zeeland als het gaat om teamactiviteiten voor haar opdrachtgevers. De activiteiten worden op een goede manier en met veel plezier begeleid. Dit alles zonder het beoogde resultaat voor de klant uit het oog te verliezen."

Organisatie adviesbureau Janse & Janse | Goes

Klantgerichte flexibele organisatie

"Klantgerichte flexibele organisatie. Zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Het teamuitje van de business afdeling van Sabic verliep 100% naar tevredenheid zonder onverwachte wendingen. Het was erg leuk."

Jaimy Dijselijnck, Sr. Product Executive, Sabic | Sittard

Strandsport Zeeland kan grote groepen coördineren

"Betaalbaar, goede organisatie, vlotte reactie op aanvraag en overige vragen, kan grote groepen coördineren, enthousiast, groepsbinding, uitdagingen en professioneel.'

Caroline Wullems-Doens, docent verpleegkunde HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

Alles tot in de puntjes goed georganiseerd

"Het was een prachtige dag op het strand, alles was tot in de puntjes goed georganiseerd.
Dank hiervoor!"

Milou Riesmeijer, PA to the Managing Director, Sony Music Entertainment | Amsterdam

Fantastische clinic en leuk toernooi

"Wij hebben een fantastische clinic en een leuk toernooi gehad. In korte tijd hebben we de basistechnieken van beachvolleybal geleerd van twee goede en gezellige instructeurs. Het contact met de organisatie verliep soepel en de locatie was ideaal zo dicht bij het centrum van Vlissingen."

Ellen Minkman, Erasmus Universiteit Rotterdam

Prettige organisatie, die meedenkt

"Prettige organisatie, die meedenkt met de opdrachtgever en een leuke middag kan organiseren."

Lucie van Vuuren, Marketing & Sales Assistant, IPSEN Farmaceutica B.V. | Hoofddorp

Letterlijk en figuurlijk in beweging gezet

"De hele teamdag was SUPER! Dankjewel voor jouw bijdrage! Het heeft de deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging gezet én ze hebben elkaar ook op een andere manier leren kennen.
Wat ik had gedacht, heb je meer dan waargemaakt. Ik hoop dat we nog een keer kunnen samenwerken."

Karin Bustraan, Professional Organizer, Coach, Trainer en Intervisor, Karin Bustraan Humanity in Business

Duidelijke afspraken die nagekomen worden

"Duidelijke adviezen en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Alles was piekfijn geregeld."

Margriet van Beek, adviseur werk, Bijzonderweg UWV | Dordrecht

Professioneel, vriendelijk en klantgericht

"Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Strandsport Zeeland is professioneel, vriendelijk en klantgericht. Door de korte lijntjes binnen het bedrijf is het erg fijn schakelen met Strandsport Zeeland. Naast de fijne samenwerking met betrekking tot het evenement, denkt Henriëtte ook erg goed mee over overige vragen die wij hadden. Wij staan daarom zeker open voor een nieuwe samenwerking wanneer wij een evenement organiseren in het prachtige Zeeland."

Gimago Business Events | Limmen

Professionaliteit, inzet en betrokkenheid

"De samenwerking met Strandsport Zeeland was zeer prettig, het bedrijf levert goede kwaliteit en denkt mee met de organisatie. Onze strandactiviteit was een succes dankzij de professionaliteit, inzet en betrokkenheid van Strandsport Zeeland!"

Martine Westveer, Projectmedewerker AvEM, HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

We hebben echt een teamgevoel bereikt

"Wat hebben wij een enorm ontspannende middag gehad. Leuk om verschillende activiteiten met elkaar te doen. We hebben echt een teamgevoel bereikt. "

Mathilde Dekker, commercieel medewerker Service en advies, Delta N.V. | Middelburg

Oog voor de mens en de interacties

"De organisatie was goed neergezet, professioneel, enthousiast, correct en met oog voor de mens en de interacties tussen de mensen.
Ongelooflijk hoeveel mensen nadien en ook na het weekend nog tegen mij gezegd hebben dat het zo leuk was ! Dat viel echt op."

Marije Delfsma, gedragsdeskundige, Arduin | Middelburg

Hoog professionalisme, zeer duidelijke communicatie

"Strandsport Zeeland werkt met hoge professionalisme, zeer duidelijke communicatie en zeer aangename mensen. De begeleiders waren gemotiveerd en animerend. Zeer goed."

Sven Stevens, Project Manager, Event Mosaic | Brugge (BE)

Goede klik en kundige mensen

"Professionele opzet, aangepast aan de wensen van de klant. Ook inspelen op actuele groepsgrootte en weersomstandigheden. Goede klik en kundige mensen. Een aanrader!"

Marije Jongepier, communicatie adviseur, SVRZ | Middelburg

Super sfeer

"Zeer professionele en aangename samenwerking ; alles wordt zeer krachtig en duidelijk toegelicht waardoor alles op rolletjes is verlopen! Super sfeer!"

Noor Hogenbosch, HR Generalist & Office manager, Hill's Pet Nutrition B.V. | Breda

Dit voelt goed

“Strandsport Zeeland neemt de organisatie grotendeels uit handen en dit voelt goed. Als opdrachtgever bepaal je de grote lijnen en de overige zaken worden op een professionele en leuke manier opgepakt."

Sebastian Schipper, HR Manager, Damen Shiprepair | Vlissingen

Alles tot in de puntjes geregeld

"Aan Strandsport Zeeland kun je met een gerust hart de organisatie van je sportactiviteit overlaten. Zowel vooraf als tijdens de activiteit was alles tot in de puntjes geregeld. Complimenten! "

Margreet Rotte, ZLM | Goes

Klant is koning

"Meedenkend, professioneel, open, vriendelijk, klant is koning……kortom werken met Strandsport Zeeland altijd doen."

Michael Bronner, topsport talentcoördinator, Scheldemond College | Vlissingen

Een geweldige samenwerking

"Aangename samenwerking, leuke activiteiten, goede organisatie, correcte afwerking van de facturatie kortom, een geweldige samenwerking."

Cahterine Van de Vyver, Assistant Coordinator Logistics, IMDC nv | Antwerpen (BE)

Van begin tot eind verzorgd

"In het prachtige Zeeland, hebben we onszelf en elkaar beter leren kennen. Naast de inhoudelijke opdrachten, was er veel tijd voor ontspanning en ‘fun’ met elkaar. Met een prachtige zon en helder blauwe lucht, werden we hartelijk ontvangen op het strand door Strandsport Zeeland. Het gehele speelveld was uitgezet, twee competitievelden, begeleiders in een hoge toren en een megafoon die niet alleen ons maar het hele strand bij elkaar riep! Top geregeld, met veel enthousiasme en prima faciliteiten.