Referenties

Met veel plezier en enthousiasme hebben we al veel verschillende opdrachtgevers een samenbindend bedrijfsuitje, leerzame introductiedag, ontspannende vergaderbreak, teambuilding met impact of uitdagende sportdag kunnen geven. Graag laten we hen aan het woord over ons, omdat zij het beste kunnen weergeven, waarom zij hun vertrouwen hebben gegeven aan Strandsport Zeeland.

Passie & enthousiasme

"Met jouw enthousiasme krijg jij het voor elkaar dat mensen JA zeggen tegen een activiteit waar ze normaal gesproken een hekel aan hebben en er niet eens aan zouden beginnen. Jouw enthousiasme = jouw kracht."

Ramona van Zweden
Presentatiecoach voor ondernemers, onderwijs & overheid | dagvoorzitter | online & tv presentatrice

Zanddagen Zoutelande

"Al jaren organiseren wij de Zanddagen in Zoutelande. Tijdens deze sportieve activiteiten kunnen wij altijd rekenen op Strandsport Zeeland, en hebben een hele prettige samenwerking met hen. Zij zorgen o.a. voor het uitzetten van de velden voor de beachvoetvolley, twee dagen lang liggen deze velden er strak bij."

M. Janse, Eetcafé - Bar de Babbel Zoutelande | Organisator van de Zanddagen in Zoutelande

Events2be | Woudenberg

"Voor ons event in Vlissingen dachten Henriëtte en Adam mee om een programma op het strand te creëren dat volledig aansloot bij het thema van dit event. Het was even zoeken naar de juiste invulling, maar er stond uiteindelijk een mooi driedelig programma! Henriëtte bedacht tevens een goed slechtweerscenario, waar we uiteindelijk geen gebruik van hoefden te maken. Fijne begeleiding en instructies op de dag zelf, ik voelde me hierin fijn ontzorgd!"

Anneke van 't Land, Project Lead & Event Design

Conclusion Implementation B.V. | Nieuwegein

"Strandsport Zeeland is een professionele partij die meedenkt met wat de klant wil zowel op het gebied van de activiteiten, locatie als de doelstelling."

Marije Halstein, secretaresse

HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

"Betrokken en professionele begeleiding van de activiteiten."

Jolanda Kasse, docent Verpleegkunde

Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap | Middelburg

"Al jaren werken we met veel plezier samen met Strandsport Zeeland. Het meedenken om onze introductiedagen voor de vierde klas leerlingen tot een succes te maken is een grote kracht van Henriëtte. Zon, zee, strand, sporten de leerlingen/mentoren en vrolijke gezichten is het mooiste resultaat van deze samenwerking."

Sander Goedee, Voorzitter Vakgroep Bewegingsonderwijs

CZ | Goes

"Henriëtte van Strandsport Zeeland denkt mee in de wensen rond de invulling van het evenement. Ze brengt goede bruikbare suggesties in en zorgt er voor dat iedereen kan meedoen. De kwaliteit van uitvoering van het evenement is zeer goed, ons team heeft een topdag gehad."

John Behrens, Adviseur zorg en bedrijfszorg CZ

Ricoh International | Amstelveen

"Setting the team spirit, and set an sportive and challenging informal environment to experience our own values.*Winning Spirit *Be Empowered *Remain Motivated *Act with Integrity *Show Respect *Driven by Passion. Everybody had a great time, and was in it to win it!"

Marieke en Chico

Adviesbureau Janse & Janse | Goes

"Janse & Janse werkt graag samen met Strandsport Zeeland als het gaat om teamactiviteiten voor haar opdrachtgevers. De activiteiten worden op een goede manier en met veel plezier begeleid. Dit alles zonder het beoogde resultaat voor de klant uit het oog te verliezen."

Organisatie adviesbureau Janse & Janse

Sabic | Sittard

"Klantgerichte flexibele organisatie. Zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Het teamuitje van de business afdeling van Sabic verliep 100% naar tevredenheid zonder onverwachte wendingen. Het was erg leuk."

Jaimy Dijselijnck, Sr. Product Executive

HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

"Betaalbaar, goede organisatie, vlotte reactie op aanvraag en overige vragen, kan grote groepen coördineren, enthousiast, groepsbinding, uitdagingen en professioneel.'

Caroline Wullems-Doens, docent verpleegkunde

Sony Music Entertainment | Amsterdam

"Het was een prachtige dag op het strand, alles was tot in de puntjes goed georganiseerd.
Dank hiervoor!"

Milou Riesmeijer, PA to the Managing Director

Erasmus Universiteit Rotterdam

"Wij hebben een fantastische clinic en een leuk toernooi gehad. In korte tijd hebben we de basistechnieken van beachvolleybal geleerd van twee goede en gezellige instructeurs. Het contact met de organisatie verliep soepel en de locatie was ideaal zo dicht bij het centrum van Vlissingen."

Ellen Minkman

IPSEN Farmaceutica B.V. | Hoofddorp

"Prettige organisatie, die meedenkt met de opdrachtgever en een leuke middag kan organiseren."

Lucie van Vuuren, Marketing & Sales Assistant

Karin Bustraan Humanity in Business

"De hele teamdag was SUPER! Dankjewel voor jouw bijdrage! Het heeft de deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging gezet én ze hebben elkaar ook op een andere manier leren kennen.
Wat ik had gedacht heb je meer dan waargemaakt. Ik hoop dat we nog een keer kunnen samenwerken."

Karin Bustraan, Professional Organizer, Coach, Trainer en Intervisor

Bijzonderweg UWV | Dordrecht

"Duidelijke adviezen en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Alles was piekfijn geregeld."

Margriet van Beek, adviseur werk

Gimago Business Events | Limmen

"Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Strandsport Zeeland is professioneel, vriendelijk en klantgericht. Door de korte lijntjes binnen het bedrijf is het erg fijn schakelen met Strandsport Zeeland. Naast de fijne samenwerking met betrekking tot het evenement, denkt Henriëtte ook erg goed mee over overige vragen die wij hadden. Wij staan daarom zeker open voor een nieuwe samenwerking wanneer wij een evenement organiseren in het prachtige Zeeland."

HZ University of Applied Sciences | Vlissingen

"De samenwerking met Strandsport Zeeland was zeer prettig, het bedrijf levert goede kwaliteit en denkt mee met de organisatie. Onze strandactiviteit was een succes dankzij de professionaliteit, inzet en betrokkenheid van Strandsport Zeeland!"

Martine Westveer, Projectmedewerker AvEM

Delta N.V. | Middelburg

"Wat hebben wij een enorm ontspannende middag gehad. Leuk om verschillende activiteiten met elkaar te doen. We hebben echt een teamgevoel bereikt. "

Mathilde Dekker, commercieel medewerker Service en advies

Arduin | Middelburg

"De organisatie was goed neergezet, professioneel, enthousiast, correct en met oog voor de mens en de interacties tussen de mensen.
Ongelooflijk hoeveel mensen nadien en ook na het weekend nog tegen mij gezegd hebben dat het zo leuk was ! Dat viel echt op."

Marije Delfsma, gedragsdeskundige

Event Mosaic | Brugge (BE)

"Strandsport Zeeland werkt met hoge professionalisme, zeer duidelijke communicatie en zeer aangename mensen. De begeleiders waren gemotiveerd en animerend. Zeer goed."

Sven Stevens, Project Manager

SVRZ | Middelburg

"Professionele opzet, aangepast aan de wensen van de klant. Ook inspelen op actuele groepsgrootte en weersomstandigheden. Goede klik en kundige mensen. Een aanrader!"

Marije Jongepier, communicatie adviseur

Hill's Pet Nutrition B.V. | Breda

"Zeer professionele en aangename samenwerking ; alles wordt zeer krachtig en duidelijk toegelicht waardoor alles op rolletjes is verlopen! Super sfeer!"

Noor Hogenbosch, HR Generalist & Office manager

Damen Shiprepair | Vlissingen

“Strandsport Zeeland neemt de organisatie grotendeels uit handen en dit voelt goed. Als opdrachtgever bepaal je de grote lijnen en de overige zaken worden op een professionele en leuke manier opgepakt."

Sebastian Schipper, HR Manager

ZLM | Goes

"Aan Strandsport Zeeland kun je met een gerust hart de organisatie van je sportactiviteit overlaten. Zowel vooraf als tijdens de activiteit was alles tot in de puntjes geregeld. Complimenten! "

Margreet Rotte

Scheldemond College | Vlissingen

"Meedenkend, professioneel, open, vriendelijk, klant is koning……kortom werken met strandsport zeeland altijd doen."

Michael Bronner, topsport talentcoördinator

IMDC nv | Antwerpen (BE)

"Aangename samenwerking, leuke activiteiten, goede organisatie, correcte afwerking van de facturatie kortom, een geweldige samenwerking."

Cahterine Van de Vyver, Assistant Coordinator Logistics

BAM International B.V. | Gouda

"We hebben heel erg genoten van jullie programma en enthousiaste leiding! Het was erg goed georganiseerd en ik hoorde diverse mensen daarna zeggen dat we in geen jaren zo’n leuk programma hadden gehad!"

Julia Teygeler, PR assistant

Tele'Train Software B.V. | Amsterdam

"In het prachtige Zeeland, hebben we onszelf en elkaar beter leren kennen. Naast de inhoudelijke opdrachten, was er veel tijd voor ontspanning en ‘fun’ met elkaar. Met een prachtige zon en helder blauwe lucht, werden we hartelijk ontvangen op het strand door Strandsport Zeeland. Het gehele speelveld was uitgezet, twee competitievelden, begeleiders in een hoge toren en een megafoon die niet alleen ons maar het hele strand bij elkaar riep! Top geregeld, met veel enthousiasme en prima faciliteiten.