De mooiste strandbeleving voor bedrijven en scholen

De mooiste strandbeleving voor bedrijven en scholen

Activiteiten voor iedereen met volledige ontzorging

Samen met jou geven wij van begin tot eind vorm aan je plan: wat wil je bereiken, welke locatie is het meest geschikt voor je groep, welke activiteiten passen het beste bij je doelstelling en welke extra's wil je erbij? Je wordt volledig ontzorgd door ons. En met ons enthousiasme beloven wij dat iedereen in je groep met veel plezier kan èn wil meedoen.

Vraag direct vrijblijvende informatie aan bij Strandsport Zeeland

Wat Strandsport Zeeland voor jou betekent

Wij zijn een 'hands on' bedrijf met een eenvoudige missie: Iedereen zichzelf laten zijn, enthousiast maken en motiveren om mee te doen. Van begin tot eind blijven wij betrokken en zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten. Het draait om plezier maken met elkaar en daar doen wij alles voor!

Onze passie is het faciliteren van meetings en uitjes op het strand voor het bedrijfsleven en scholen. Onze ervaring en specialisatie is gericht op teambuilding, verbinding maken, inclusiviteit en samenwerken.  Onze activiteiten bevatten altijd elementen die collegialiteit en wederzijds vertrouwen versterken, omdat we weten dat de verbinding tussen mensen het prestatieniveau verhoogt. Wij geloven dus niet in standaard uitjes. Wij weten dat maatwerk betere resultaten oplevert. En daarom zullen wij al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat de locatie en activiteiten passen bij de doelen van jouw organisatie.

Bij Strandsport Zeeland geloven wij in 'overdelivery' en denken wij actief met je mee. Wij gaan net dat stukje verder en zorgen ervoor dat je de planning en logistiek los kunt laten en ook als mede-organisator zelf kunt meedoen met de activiteiten.

Ja, ik wil weten wat Strandsport Zeeland voor mij kan betekenen!